Probleme în Liga 1. Deznodământ neaşteptat la meciul FC Voluntari – FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gnohere

Puţinii spectatori care s-au aventurat să asiste la meciul FC Voluntarie -  FCSB, din etapa a 18-a a Ligii 1, au plecat dezamăgiţi la casele lor

După ce partida a fost iniţial amânată pentru o oră, din cauza ploii care a făcut terenul impracticabil, decizia finală a brigăzii de arbitri a fost să suspende definitiv întâlnirea.

Conform regulamentului, meciul ar trebui disputat a doua zi, doar că ambele echipe sunt programate să joace marţi, pe 3 decembrie, în etapa a 19-a a campionatului. Astfel, intervalul de timp între întâlniri ar fi de doar 2 zile, lucru interzis de acelaşi regulament.

„Având în vedere condiţiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum şi faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marţi, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiţiei, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media şi cele două cluburi” a anunţat  Liga Profesionistă de Fotbal.

Tot astăzi, Universitatea Craiova a fost învinsă, în deplasare, scor 1-0, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Safranko, în minutul 8.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite