Premier League, suspendată pe termen lung. Când va reveni competiţia engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Allan Saint-Maximin, legitimat la Newcastle FOTO Arhivă personală/Facebook
Allan Saint-Maximin, legitimat la Newcastle FOTO Arhivă personală/Facebook

Primul eşalon englez se alătură listei de campionate importante din fotbalul global, care îşi suspendă activitatea, ca măsură de precauţie a extinderii coronavirusului.

Reprezentanţii Premier League au anunţat, prin intermediul site-ului oficial al competiţiei, că nu se vor mai disputa meciurile din campionat. Măsura vine ca urmare a depistării pozitive a antrenorului lui Arsenal, Mikel Arteta, în urma căreia baza clubului a fost închisă, iar cei care au intrat în contact cu el se află în izolare. Primul termen anunţat ca posibilă revenire a competiţiei este pe 4 aprilie. 

Oficialii campionatului englez anunţaseră, iniţial, că etapa cu numărul XXX, din acest weekend, îşi va păstra programul, dar după confirmarea cazului tehnicianului lui Arsenal, situaţia a fost reconsiderată. Unele surse, precum „The Guardian” merg mai departe şi spun că există posibilitatea ca sezonul de Premier League să fie anulat.

Pe lângă Mikel Arteta, a mai fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi Callum Hudson-Odoi, legitimat la Chelsea. De asemenea, Leicester City a anunţat că trei jucători au prezentat simptome şi se află în izolare, Watford şi-a testat trei dintre fotbalişti, urmând să afle rezultatele, iar Bejamin Mendy, de la Manchester City, a decis să se autoizoleze, după ce un membru al familiei sale a fost spitalizat cu simptome de coronavirus. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite