Plecările lui Szukala şi Sânmărtean au şubrezit Steaua. Gâlcă cere întăriri: „Nu avem jucători să facem două echipe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Stelei se plânge că nu are jucători suficienţi în lot pentru a putea alcătui două echipe şi îi cere, indirect, lui Gigi Becali să facă mai multe transferuri pentru a nu periclita ultimul obiectiv realizabil, câştigarea campionatului.

Szukala şi Sânmărtean, două piese grele din angrenajul Stelei în turul de campionat, au părăsit Ghencea pentru banii arabilor de la Al Ittihad. Plecările celor doi l-au lăsat complet descoperit pe Costel Gâlcă, care cu greu găseşte jucători pentru a încropi două echipe. Tehnicianul i-a tranasmis voalat patronului că nu are suficienţi jucători şi că are nevoie de întăriri. ”Cu siguranţă, vom mai aduce jucători. Nu avem să facem două echipe în acest moment. Este greu cu jucătorii accidentaţi şi cu ceilalţi din lot”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Tehnicianul stelist mai are şi o altă grijă în privinţa lui Alexandru Chpciu, despre care s-a tot vehiculat în ultima vreme că este şi el la un pas de plecare. ”Şi în cazul lui Sânmărtean şi al lui Szukala am spus că nu pleacă, aşa că tot ce este posibil şi cu Alex Chipciu. Deocamdată, el este aici şi sper să ne ajute în continuare şi să nu plece”, a conchis Gâlcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite