Pandemia are alte reguli pentru vedete: După Djokovici, avem si exemplul lui Messi | FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Nici în faţa virusului nu suntem toţi egali. Iar ceea ce e valabil pentru oamenii de rând nu se aplică şi pentru cei care se bucură de faimă.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) va juca la Australian Open 2022 (17-30 ianuarie), deşi e navaccinat. Din acest motiv, alţi jucători, fără statutul şi notorietatea sârbului, au fost lăsaţi în afara primului Grand Slam al anului, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar acum, Lionel Messi (34 de ani) dovedeşte şi el că regulile pandemice nu sunt la fel şi pentru vedete. Pentru că, diagnosticat acum trei zile cu COVID-19, argentinianul s-a suit, astăzi, într-un avion şi a plecat de la oraşul său natal, Rosario, spre Paris, unde e legitimat la PSG. 

Oficial, deplasarea lui Messi a fost justificată pe motiv că a avut un test negativ. Totuşi, niciun protocol medical, nicăieri în lume, nu prevede că un om diagnosticat cu COVID-19 poate părăsi izolarea după 72 de ore. 

În SUA, de curând, perioada de izolare, în cazul persoanelor asimptomatice - cum a fost Messi - a fost redusă la cinci zile. Doar că starul argentinian n-a respectat nici măcar noile prevederi, iar imaginile cu călătoria sa spre Paris, apărută în presă, confirmă această realitate:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite