Mircea Lucescu distruge Superliga europeană şi propune o pedeapsă dură pentru fondatorii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Tehnicianul de 75 de ani a avut mereu un dinte împotriva granzilor, considerând că beneficiază de protecţia arbitrilor. Acum, când a aflat de intenţia lor de a se „rupe“ de restul continentului, discursul său a fost unul virulent.

Superliga europeană s-a lansat, ca proiect, de câteva ore, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă n-are nici măcar un susţinător, în afara oamenilor care sunt implicaţi în această competiţie aflată, deocamdată, doar pe hârtie.

Curg criticile la adresa celor care au iniţiat proiectul, iar Mircea Lucescu, antrenor la Dinamo Kiev, s-a alăturat celor care solicită pedepse exemplare pentru cele 12 grupări fondatoare, dacă ele nu vor renunţa la Superliga europeană. În dialog cu gsp.ro, „Il Luce“ a propus ca aceste formaţii să piardă inclusiv dreptul de a face transferuri!

Ce a spus Mircea Lucescu?

*Aceste cluburi vor distruge fotbalul. Ceea ce fac e de un egoism feroce. Vor să aibă tot, nu se gândesc decât la bani. O prostie imensă!

*Odată cu apariţia unei Superligi europene va dispărea bucuria competiţiei. Asta era frumos, că puteau participa echipele din toate părţile Europei şi, când o formaţie juca, întreaga ei ţară era conectată la acel meci.

*UEFA vrea să ajute fotbalul de peste tot, împărţind veniturile tuturor. Oricum, le-a oferit marilor cluburi atâtea avantaje. Să nu le mai permită să facă transferuri din ţările care nu intră în această Superligă. Să vedem atunci ce fac!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite