Lovitură de imagine pentru Dinamo! Câinii au aranjat un amical de gală cu o echipă care a jucat în Liga Campionilor

Lovitură de imagine pentru Dinamo! Câinii au aranjat un amical de gală cu o echipă care a jucat în Liga Campionilor

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Suporterii din programul DDB au anunţat, joi, că formaţia Dinamo Bucureşti va disputa un meci amical cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Partida se va juca pe 27 martie, în Ucraina.

Banii strânşi din organizarea partidei urmează să fie folosiţi pentru plata licenţei pentru sezonul următor, a precizat DDB. De asemenea, comunicatul menţionează că antrenorul celor de a DInamo Kiev, Mircea Lucescu (foto), a jucat un rol esenţial în organizarea partidei. 
 
“Meci de gală pentru DDB!
 
DINAMO KIEV - DINAMO BUCHAREST
 
Sâmbătă, 27 martie, 2021
 
Campania DDB pentru licenţă continuă cu PASUL 3!
 
În demersul nostru am fost sprijiniţi necondiţionat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB şi managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.
 
Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.
 
Amicalul DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREŞTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul “OLIMPIC” din Kiev şi va reprezenta, practic:
 
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
 
Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenţei pentru sezonul următor al clubului nostru.
 
Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, preţul biletelor, precum şi despre modalitatea de achiziţionare a lor.
 
ÎI MULŢUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roşu apă nu se face!”, a fost anunţul postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările