Larisa Iordache şi antrenorul său, tatuaje în onoarea  calificării la JO! Modelul banal ales de cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
larisa iordache foto arhiva personala

Chiar dacă a concurat la Europenele de la Basel cu o infecţie la nivelul rinichilor, sportiva de 24 de ani a terminat pe locul 4 în calificările de la individual-compus şi a obţinut dreptul de participare la JO de la Tokyo.

Pentru a celebra perfomanţa obţinută în urmă cu o lună, Larisa a decis să îşi facă un tatuaj un nou tatuaj, al patrulea, şi l-a convins şi pe antrenorul său, Cristian Moldovan (46 de ani), să facă acest gest. 

Conform as.ro, care au şi filmat intervenţia, cei doi au ales să îşi deseneze pe piele cele cinci cercuri olimpice, tatuajul fiind unul color. 

“Este al patrulea şi nu mă voi opri aici. Mamă, bombă! Niciodată nu am crezut că o să îmi fac tatuaj în culori. Pentru mine e super-special, pentru că am trecut prin multe pentru a-mi face acest tatuaj“, a spus Larisa Iordache.

La rândul lui, antrenorul Cristi Moldovan a explicat cum s-a lăsat convins să recurgă la acest gest. “Trebuia să îi dau un imbold, să treaca peste momentul greu. I-am promis, dacă se va califica, că voi face acest tatuaj“, a declarat tehnicianul.

La Campionatul European, Larisa Iordache s-a calificat şi în alte patru finale (individual compus şi trei pe aparate), dar nu a putut lupta pentru medalii, fiind oprită de doctori să concureze din cauza problemelor de sănătate.

larisa iordache tatuaj jocurile olimpice. foto captura tiktok
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite