Islanda - România, în contextul coronavirusului. Decizia de ultim moment şi ce trebuie să facă fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Fotbal a făcut anunţul oficial ce părea inevitabil având în vedere evoluţia epidemiei de coronavirus la nivel mondial: barajul dintre România şi Islanda, programat la Reykjavik, pe 22 martie, se va juca în cel mai bun caz fără spectatori.

Federaţia de Fotbal din Islanda a reacţionat, vineri, după ce Gurvernul ţării luase hotărârea ca numărul maxim de participanţi la un eveniment de pe teritoriul ţării să se reducă la 100. Forul islandez a informat în consecinţă partea română, aceasta oferind totodată şi o soluţie procedurală pentru returnarea banilor plătiţi pe bilete de suporterii români. Închiderea porţilor stadionului nu oferă, totuşi, nicio garanţie că meciul se va juca, întrucât mai multe competiţii au trecut rapid de la decizia de a evolua fără spectatori la amânarea competiţiei (în handbal, fotbal, tenis, baschet şi aşa mai departe). O decizie finală legată de soarta barajului dintre România şi Islanda va fi luată de UEFA săptămâna viitoare.

Cum îşi vor recupera banii fanii români care şi-au achiziţionat bilete pentru meciul din Islanda:

* În primă fază, până marţi, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare cu privire la returnarea sumei aferente comenzilor de bilete efectuate.

* Fanii trebuie să completeze formularul de retur inclus în email şi să îl trimită la adresa info@bilete.ro.

* Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare de la trimiterea solicitării. Restituirea contravalorii biletelor va începe pe data de 20 martie (fără taxele de procesare şi cele de transfer bancar, conform condiţiilor de vânzare ale bilete.frf.ro şi bilete.ro), iar banii vor fi viraţi în contul indicat în formularul de retur.

* Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formulare de retur completate corect. Fanii pot solicita mai multe detalii la adresa de e-mail info@bilete.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite