Ionuţ Chirilă spune că are dreptul să fie antrenor în continuare la Clinceni

Ionuţ Chirilă spune că are dreptul să fie antrenor în continuare la Clinceni

Ionuţ Chirilă

Tehnicianul Ionuţ Chirilă a declarat că deocamadată încă este tehnicianul echipei Academica Clinceni, cel puţin până la 15 decembrie.

”Consider că faptul că mi s-a interzis să merg la antrenamente a fost un abuz. Îmi felicit jucătorii. Le-am transmis tuturor. Unii fotbalişti mi-au dedicat victoria. Îl felicit pe John Ene. Sunt antrenorul Academicii Clinceni. Am un document prin care pot să nu mă prezint până la data de 15 când vor urma nişte renegocieri. Pot fi antrenor şi după data de 15. Nu se pot întâmpla lucruri împotriva mea până atunci”, a spus Chirilă la Digi Sport.
Formaţia Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc.
Joi, primarul localităţii Clinceni, Adrian Budeanu, a declarat că antrenorul Ionuţ Chirilă, care refuză să-şi rezilieze contractul cu echipa Academica, va fi suspendat din motive disciplinare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările