Incendiu în Anglia. Stadionul echipei Wolverhampton, în flăcări!

Incendiu în Anglia. Stadionul echipei Wolverhampton, în flăcări!

Arena Wolverhampton

Un incendiu a izbucnit la Stadionul Molineux al echipei Wolverhampton Wanderers în primele ore ale zilei de duminică şi a produs pagube considerabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pagube considerabile au fost cauzate de un incendiu care a afectat mai multe zone adiacente tribunei Billy Wright, la Molineux. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incidentul care a fost anunţat la pompieri de către un membru al echipei de securitate, la ora 01.56 (n.r. - 03.56, ora României), în dimineaţa zilei de duminică, 23 ianuarie. Serviciul de pompieri din West Midlands a sosit în cinci minute şi echipaje de la Wolverhampton, Fallings Park, Willenhall şi Bilston au abordat incendiul, care a început în zona barului Sir Jack Hayward Suite.
Andy Howard, managerul de supraveghere la staţia de pompieri Wolverhampton, a declarat: ”A avut loc un incendiu în zona barului. Acesta a fost limitat în camera de origine, dar zona barului şi o parte a spaţiului de lucru au fost afectate de incendiu. În rest, au fost doar daune cauzate de fum, la restul etajului”.
Potrivit BBC, incendiul ar fi fost cauzat de un aparat electric. Construit în 1889, Stadionul Molineux are o capacitate de 32.000 de locuri şi a fost renovat ultima dată în 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările