Ianis Hagi, îngenunchiat de Steven Gerrard! Ce decizie a luat antrenorul lui Rangers pentru meciul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

internaţionalul român din lotul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a fost rezervă pentru al treilea meci consecutiv. În precedentele două dăţi nu a jucat nicun minut

Chiar dacă presa din Scoţia dădea ca sigură titularizarea românului în partida de pe teren propriu cu Hamilton Academical, duminică, în etapa a 14-a a camionatului scoţian, antrenorul Steven Gerrard a hotărât să nu îl trimită pe Ianis în primul 11.  

A fost pentru a cincea oară în ultimele şase etape din Scoţia când Rangers a început fără mijlocaşul român în formula de start. Hagi nu a jucat deloc în victoriile cu Motherwell (5-1), Celtic (2-0) şi Kilmarnock (1-0) şi a intrat în minutul 65 al meciului cu Ross County (2-0). În singura partidă din cele şase în care a fost titular, cu Livingston (2-0), Ianis  a fost înlocuit în minutul 84. De asemenea, românul nu a bifat nciun minut joi, în Europa League, la meciul cu Benfica. 

UPDATE ORA 18.50

Rangers a obţinut o victorie la scor cu Hamilton Academical, 8-0 (4-0), prin golurile reuşite de Arfield (16), Roofe (18 şi 54), Aribo (19 şi 36), Barker (62) şi Tavernier (65 – pen şi 69). Ianis a intrat în minutul 69, imediat după înscrierea ultimului gol al întâlnirii.

Echipa de start a lui Glasgow Rangers pentru meciul cu Hamilton Academical:

McLaughlin – Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic – Jack, Aribo, Arfield – Kent, Roofe, Defoe 

În acest sezon, Ianis a marcat un gol şi a adunat opt pase decisive în toate competiţiile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite