Halep, un „robot“, Serena, o adevărată forţă a naturii: Două cifre care spun totul despre jocul celor două sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Simona Halep (7 WTA) şi Serena Williams (10 WTA) se află în semifinalele Wimbledon 2019 şi se pot întâlni, sâmbătă, în ultimul act, dacă îşi vor câştiga, joi, meciurile.

Ca să ajungă în semifinala turneului de la Wimbledon, Simona Halep a întors-o pe Shuai Zhang (50 WTA) de la 4-1 pentru chinezoaică în primul set! 

O asemenea răsturnare de scor a fost posibilă datorită unui efort fizic uriaş. Concret, în primul set, Halep a alergat 1,8 kilometri pe teren, în condiţiile în care, într-o altă partidă din sferturi, S. Williams – Riske, întinsă pe trei seturi, Serena a alergat 1,7 kilometri pe toată durata jocului! 

„Dacă se făcea 5-1 cu Zhang, cred că setul era pierdut. Eu jucasem bine şi până atunci, chiar dacă era 4-1 pentru Zhang, dar abordasem tactica greşită. Mă bucur că am revenit, pentru că am câştigat mult la nivelul încrederii. Mi-am dat seama că am puterea necesară să revin de la orice scor. Am fost puternică mental, dar am schimbat şi tactica: am jucat mai sus şi cu mai mult efect, pentru că îi plăcea foarte mult să joc drept“, a spus Halep după victoria dramatică din sferturi.

Wimbledon 2019, semifinale, joi

Halep (7 WTA) - Svitolina (8 WTA)

S. Williams (10 WTA) - Strycova (54 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite