Hagi, pus la zid: Ce a spus fostul antrenor al fiului său despre oamenii din jurul lui Ianis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi a dat cu pumnul în masă în mod repetat până când fiul său a preluat tricoul cu numărul 10 la echipa naţională
Gheorghe Hagi a dat cu pumnul în masă în mod repetat până când fiul său a preluat tricoul cu numărul 10 la echipa naţională

Gheroghe Hagi continuă să pună o presiune inutilă pe mijlocaşul de 21 de ani pe care, inclusiv în ultimele zile, l-a catalogat ca fiind „jucătorul numărul 1 din România“.

Ianis Hagi are, deocamdată, puţine realizări în fotbalul mare, având în vedere şi vârsta sa fragedă, însă mediatizarea de care se bucură îl plasează, cel puţin în România, lângă Messi şi Cristiano Ronaldo!

Probabil, acest lucru a fost sesizat şi de jurnaliştii scoţieni, care, văzând cum articolele lor despre decarul României sunt preluate la noi şi răspândite în mediul social, continuă să scrie despre Ianis Hagi, deşi acesta a avut evoluţii oscilante la Rangers. Mai nou, cei de la „The Scottish Sun“ au luat legătura cu fostul antrenor al mijlocaşului de 21 de ani, Felice Mazzu. Acesta a lucrat cu Ianis Hagi, la începutul sezonului, la Genk, după care, la un moment dat, a fost dat afară din cauza rezultatelor slabe.

Cu Mazzu pe bancă la Genk, Ianis Hagi ajunsese o rezervă. S-a şi vehiculat că, de fapt, Mazzu nu l-a dorit niciodată pe internaţionalul român, transferul acestuia de la Viitorul fiind făcut peste capul său. Cert e că nici după demiterea lui Mazzu, Ianis Hagi n-a jucat la Genk, ajungând să fie trimis chiar în tribune de următorul antrenor al celor de la Genk, Hannes Wolf.

Revenind la Mazzu, acesta a vorbit acum frumos despre Ianis Hagi, însă, a lăsat de înţeles că jucătorul suferă din cauza celor din anturajul său, trimiterea la Gheorghe Hagi fiind clară.

Ce a spus Felice Mazzu?

*Singura lui problemă? Sunt unii în jurul său care trebuie să înveţe să fie mai răbdători.

*Nu cred că e bizar interesul lui Lazio pentru Ianis. Uite, dacă aş mai fi rămas la Genk, cu niciun chip n-ar fi fost trimis împrumut la Rangers. A fost şi e un jucător foarte bun. Poate fi un fotbalist important în viitor.

*Sunt convins că ar fi avut succes în campionatul nostru. Mai are nevoie să crească fizic şi la explozie. Dar tehnic...N-am mai văzut un jucător atât de bun cu ambele picioare. Stângul sau dreptul, nu vedeai nicio diferenţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite