Gigi Becali, în stare de alertă: Prietenul său cel mai bun a luat coronavirus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB a spus, în mod repetat, că boala COVID-19 nu-l poate atinge. Acum însă, are motive serioase de îngrijorare, în funcţie de persoanele cu care a interacţionat, în ultima perioadă.

Gigi Becali s-a arătat foarte calm în faţa pandemiei, spunând că, oricum, n-a ţinut cont de restricţii pe durata stării de urgenţă. Mai mult, s-a lăudat la televizor cum s-a deplasat unde a vrut, fără să aibă declaraţia de propria răspundere la el.

Totuşi, la începutul crizei, latifundiarul a făcut mai multe teste, împreună cu familia sa. Când a ieşit negativ de fiecare dată, a renunţat şi la această procedură. Acum însă, e posibil să aibă nevoie de noi teste, fiindcă, după cum a informat Antenasport, s-a îmbolnăvit de COVID-19 Teia Sponte, prietenul cel mai bun al lui Gigi Becali!

Situaţia lui Sponte e atât de gravă, încât a fost deja internat în spital. Potrivit sursei citate, şi mai mulţi membri ai familiei lui Teia Sponte au coronavirus.

Teia Sponte a fost oficial în clubul lui Gigi Becali până în 2007. Apoi, n-a mai deţinut nicio funcţie în acte, însă s-a ocupat de Steaua, între 2013 şi 2015, cât timp Gigi Becali s-a aflat în închisoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite