Gică Popescu, preferatul premierilor: După Tudose, Dăncilă, Orban şi Cîţu, va lucra şi cu Ciucă. Anunţul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
giga popescu

Fostul mare internaţional rămâne în lumea politică din postura de consilier pe probleme legate de sport. Adică, un domeniu care, din păcate, nu reprezintă o prioritate pentru Guvern.

Gică Popescu (54 de ani) a adunat 115 selecţii şi 16 goluri în naţionala României, în perioada 1988 - 2003. Iar acum, când şi-a agăţat de mult ghetele în cui, adună mandate în Guvernul României din postura de consilier al premierilor.

Pentru că, după ce a colaborat cu Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban şi Florin Câţu. „Baciul“, preşedinte la Farul Constanţa, va rămâne consilier pe probleme legate de sport şi în mandatul lui Nicolae Ciucă. De amintit că fostul internaţional a fost luat în Guvern prima dată pentru a fi implicat în organizarea celor patru meciuri pe care le-a avut Bucureştiul la Euro 2020. Ceea ce a şi făcut, cu succes, în condiţiile în care amânarea competiţiei cu un an, din cauza pandemiei, ne-a oferit răgazul necesar pentru a termina lucrările la timp. 

Ce a anunţat Gică Popescu pe Facebook?

*Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea! L-am simţit implicat şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite