FOTO Ianis Hagi a strălucit într-un meci colosal: Englezii au publicat lista celor 26 de echipe care l-au urmărit

FOTO Ianis Hagi a strălucit într-un meci colosal: Englezii au publicat lista celor 26 de echipe care l-au urmărit

Ianis Hagi (dreapta) a jucat atât de bine, încât absenţa colegului său, Morelos (suspendat), nici nu s-a simţit

Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea celor de la Rangers în optimile Ligii Europa, iar prestaţia sa foarte bună, atât în tur, cât şi în retur, a fost remarcată de marile cluburi de pe continent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ianis Hagi a fost aproape „invizibil“ în campionat, duminică, într-o remiză dezamăgitoare a celor de la Rangers cu St. Johnstone (2-2), însă a strălucit, miercuri, într-o partidă europeană la care au fost prezenţi emisarii unor grupări importante.
 
 
Iată lista completă a cluburilor care au avut oameni în tribunele arenei „Estádio Municipal de Braga“:
 
Ce au scris cei de la „The Scottish Sun“?
 
*Probabil, Ianis Hagi le-a atras atenţia scouterilor la Braga. Ianis Hagi are mulţi admiratori în Anglia, însă, în vară, Rangers are prima opţiune pentru un transfer definitiv contra sumei de 5 milioane de lire sterline. Chiar dacă a ratat un penalty în prima repriză, al 6-lea din cele 10 primite de Rangers în acest sezon, probabil, fiul legendarului român a impresionat prin creativitatea sa şi pasă excelentă la golul lui Ryan Kent.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: