Fotbalul românesc „tremură“ pentru o legendă vie: Rică Răducanu, internat la spital cu COVID-19

Fotbalul românesc „tremură“ pentru o legendă vie: Rică Răducanu, internat la spital cu COVID-19

În vârsta de 74 de ani, fostul portar, cu 61 de selecţii în echipa naţională, e ultimul nume important din sportul românesc pentru care noul coronavirus devine un calvar.

Ştiri pe aceeaşi temă

COVID-19 face ravagii printre foştii rapidişti. Mai întâi, s-a îmbolnăvit Dănuţ Lupu (51 de ani), care s-a şi internat la Terapie Intensivă, fiind, la un moment dat, la un pas de tragedie.
 
Iar acum, din păcate, Rică Răducanu s-a infectat şi el, după cum a anunţat clubul Rapid printr-un comunicat: „Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19“.
 
Rică Răducanu şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la formaţia giuleşteană pentru care a evoluat, între 1965 - 1975, adunând 233 de partide şi chiar şi şapte goluri. Despre excentricul Răducanu se spune că e singurul portar care a fost prins în ofsaid, în timpul unui meci!
 
În CV-ul lui Răducanu, ca jucător, figurează un titlu (1966-1967), două Cupe ale României (1971-1972, 1974-1975), toate cu Rapid, dar şi o cupă luată cu Steaua (1978-1979).
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările