VIDEO Fotbal nebun în Cupa Ligii! 10 goluri în Liverpool - Arsenal, meci decis după cele 90 de minute regulamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
klopp

Liverpool şi Arsenal au oferit un festival de goluri în meciul jucat pe Anfield Road, miercuri seara, în Cupa Ligii.

Partida dintre cele două echipe s-a încheiat cu un rezultat rarisim pentru echipe angrenate la un asemenea nivel, 5-5. Nu doar numărul mare de goluri a făcut deliciul spectatorilor, dar şi desfăşurarea ostilităţilor a contribuit la o seară memorabilă. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, printr-un autogol - Mustafi. după care Arsenal a lovit de 3 ori în doar 18 minute (Torreira 19 şi Martinelli 26 şi 36). Ultimul gol al reprizei a fost marcat de Liverpool, din penalty, Milner 43. 

Arsenal a refăcut repede diferenţa de 2 goluri (Maitland-Niles 54), pentru ca Liverpool să egaleze în doar 8 minute

(Oxlade-Chamberlain 58 şi Origi 62). În minutul 71, Arsenal a trecut încă o dată în avantaj (Willock), dar Liverpool a egalat în minutele de prelungire (90+4).

Echipa calificată mai departe s-a decis în urma loviturilor de departajare, penalty-urile fiind executate imediat după finalul celor 90 de minute regulamentare, întrucât Cupa Ligii Angliei prevede reprize de prelungiri doar pentru finală.

La loviturile de departajare, doar Ceballos (Arsenal) a ratat execuţia, şutul său a fost apărat, iar Liverpool s-a calificat cu 5-4.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite