Fostul impresar Dumitru Tudor, răpus de COVID-19: Ultima sa postare de pe patul spitalului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor

Poreclit „Mitică Ciorbă“, fostul agent a fost internat la spitalul Sfântul Pantelimon, la data de 9 martie. Ulterior, a ajuns şi la Terapie Intensivă, dar n-a mai putut fi salvat.

Dumitru Tudor s-a stins la doar 66 de ani, după ce a fost implicat în fotbalul românesc o mare parte din viaţa sa. Mai întâi, ca jucător la formaţii precum  Rapid, Sportul, Progresul şi Delta Tulcea, în anii '70-'80, iar apoi, în calitate de agent de jucători. La un moment dat, a fost şi preşedinte de club, la Berceni, dar şi oficial la Rapid, pentru o scurtă vreme.

Suferind de obezitate şi de alte probleme de sănătate, Dumitru Tudor a şi postat un mesaj pe Facebook, în momentul internării în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: „După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de «carcalac» m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede“.

Ulterior, a mai făcut o postare, o fotografie cu el de pe patul spitalului, după cum se poate vedea mai jos:

Ciorba

Dumitru Tudor a fost şi proprietarul unui celebru restaurant, în centrul Capitalei, unde, de-a lungul anilor, s-au încheiat multe afaceri din fotbalul românesc. 

Până să se infecteze cu Sars-CoV-2, Dumitru Tudor a primit şi o veste tragică, acum şase luni. Fiica sa, aflată în Franţa, a decedat acolo.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite