Emma Răducanu, cel mai simpatic răspuns după ce a devenit milionară: Ce îşi va cumpăra prima dată

Emma Răducanu, cel mai simpatic răspuns după ce a devenit milionară: Ce îşi va cumpăra prima dată

Emma Răducanu a devenit atât de iubită, într-o perioadă atât de scurtă, nu doar datorită rezultatelor ei pe terenul de tenis, ci şi pentru că e o fată carismatică, naturală şi mai mereu cu zâmbetul pe buze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Răducanu face înconjurul lumii cu performanţa ei istorică de la US Open. În ultimele ore după victoria de la New York, presa internaţională a scris despre potenţialul ei uriaş de marketing, dar şi despre legăturile ei cu România.
 
Chiar dacă e în centrul atenţiei şi, de multe ori, această situaţie poate deveni una copleşitoare, mai ales că vorbim de o puştoaică de 18 ani, Emma se descurcă de minune sub lumina reflectoarelor! Dovadă şi răspunsul ei simpatic, după ce a fost întrebată ce va face cu banii, acum când tocmai a devenit milionară după US Open.
 
Ce a spus Emma Răducanu?
 
*Circula o glumă printre cei din echipa mea. Înaintea primului meci din calificări de la US Open, mi-am pierdut AirPod-urile (n.r. – o pereche de căşti) şi, practic, alergam în jurul vestiarului, cu trei minute înainte de apelul arbitrului de a intra pe teren. Eu am continuat să încerc să-mi găsesc căştile, dar degeaba. Mă gândeam: <<Ştii ce, dacă vei câştiga acest meci, îţi poţi cumpăra o pereche de căşti AirPods>>. Şi asta a devenit o glumă pentru cei din stafful meu.

2.500.000 de dolari a primit Emma Răducanu pentru triumful de la US Open 2021. Finalista Leylah Fernandez a primit jumătate din această sumă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările