Egalul României cu Irlanda de Nord a inflamat spiritele în tabăra noastră. Replici acide între Marica şi Alibec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica

La interviul acordat după meciul cu Irlanda de Nord, Denis Alibec a avut un răspuns acid pentru Ciprian Marica, care, invitat în studioul ProTV, criticase evoluţia primei reprezentative.

La finalul meciului, opinia fostului internaţional i-a fost transmisă lucătorului Astrei Giurgiu de reporterul care îl intervieva, iar fotbalistul a luat foc. "Să vină el să joace, atunci! Toţi îşi dau cu părerea, eu din teren am simţit altceva şi eu zic că am făcut un meci bun", a spus Alibec.

Replica la comentariile lui Alibec nu s-a lăsat aşteptată: „Eu nu am vrut să deranjez pe nimeni, dar suntem oameni de fotbal, trebuie să comentăm. Eu am jucat când a fost cazul şi când am fost convocat şi am dat 25 de goluri. Cred că am dreptul să îmi dau cu părerea”, a fost răspunsul lui Marica

Denis Alibec a pus semieşecul cu Irlanda de Nord pe seama ghinionului: "Ne pare foarte rău. Aşa e fotbalul! Am ratat mult. I-am dominat 90 de minute, a fost mingea numai la noi, dar se întâmplă să iei gol dintr-o ocazie. Toată echipa şi-a dat viaţa pe teren, dar atât s-a putut. Mergem mai departe. Jucăm mult mai ofensiv, jucăm cum ar trebui să joace România", a mai spus Alibec, la finalul meciului cu Irlanda de Nord.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat în minutul 86.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite