Ghinion teribil pentru Serena Williams! Jucătoarea de tenis a părăsit turneul de la Wimbledon în hohote de plâns VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Sportiva cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares a abandonat în runda inaugurală a turneului londonez, în meciul cu Aliaksandra Sasnovici, după ce a suferit o accidentare.

Serena Williams, 39 de ani, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 6, a jucat doar şase game-uri la turneul de la Wimbledon de anul acesta.

Marţi seara, în setul inagural al întâlnirii cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus (100 WTA), la scorul de 3-3, sportiva din SUA a fost nevoită să se retragă şi a părăsit terenul în lacrimi.

Serena a început bine meciul şi a condus cu 3-1, dar Sasanovich a revenit imediat, 3-3. Sportiva din SUA a alunecat prima dată în game-ul cinci, când a lăsat impresia că şi-ar fi sucit glezna, pentru ca alte două game-uri mai târziu să atingă un punct în care a fost obligată să renunţe. Jucătoarea de tenis a scăpat un ţipăt ascuţit, a îngenunchiat în iarbă şi a izbucnit în plâns.

Serena Williams abandonase până acum doar o dată în timpul unui meci dintr-un Grand Slam, în optimile de finală ale ediţiei 1998 a turneului de la Wimbledon, când evolua împotriva spaniolei Arantxa Sanchez. Jucătoarea americană are în palmares 7 trofee la WImbledon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite