Dan Petrescu out, Adrian Mutu in?

Dan Petrescu out, Adrian Mutu in?

Adrian Mutu

Se pare că Federaţia Română de Fotbal revine la prima variantă pe care o avea în vedere, aceea de a aduce pe banca primei selecţionate un antrenor tânăr, din „ograda” proprie, aflat la început de drum.

Dan Petrescu era aproape de a renunţa la CFR Cluj şi să accepte preluarea primei reprezentative. Părea că FRF va alege un antrenor consacrat şi nu unul tânăr aşa cum avea de gând iniţial. Dar căile spre banca tehnică a Naţionalei sunt încurcate. Patronul ardelenilor, Neluţu Varga nu mai este dispus să-i dea drumul gratis lui Dan Petrescu, conform DigiSport, iar FRF nu are banii să-l ia. Drept urmare, la Casa Fotbalului se vorbeşte iar despre Edi Iordănescu sau Adrian Mutu, ultimul fiind cel cu şansele cele mai mari. „Sunt şi pe lista naţionalei şi până nu se va decide ce se va întâmpla, nu pot lua o decizie. E o onoare să fiu pe această listă. E normal ca FRF să vorbească cu antrenori consacraţi şi să ia cea mai bună decizie. E normal să ai tatonări cu alţi antrenori. Sunt discuţii, interesul e major. Lucrurile trebuie făcute cu calm şi bine. Ideea e că se ştie cât îmi place naţionala şi că visez să o antrenez”, a spus Mutu, fostul selecţioner al României U21, la GSP LIVE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările