Craiova: Să scăpăm de complexul moldovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatrea Craiova va întâlni în această seară, de la ora18.30, la Vaslui, formaţia pregătită de Marius Lăcătuş, într-un meci contând pentru etapa XXVIII din Liga I.

Alb-albaştrii abordează jocul de la Vaslui relativ liniştiţi din punctul de vedere al clasamentului. Sunt la trei puncte de primul loc retrogradabil deţinut de Poli Iaşi. Printr-un punct obţinut în această seară craiovenii se vor îndepărta de zona minată a ierarhiei. Mark Wotte nu va putea conta pe serviciile fundaşului Silviu Bălace, suspendat după eliminarea din partida precedentă cu Astra Ploieşti. În rest, jucătorii sunt apţi cu excepţia fotbaliştilor Florin Costea şi Ovidiu Dănănae, accidentaţi de mai mult timp.

Pentru vasluieni meciul are o încărcătură deosebită. Dacă trupa lui Marius Lăcătuş va învinge, va egala Steaua în clasament şi ar reintra în lupta pentru participarea în Champions League.

Universitatea nu prea are amintiri plăcute în duelurile cu FC Vaslui. În ultima etapă din campionatul trecut a Ligii I, moldovenii s-au impus cu 1-0 chiar pe stadionul „Ion Oblemenco“, prin acest rezultat Ştiinţa ratând şansa să se califice în  cupele europene. Şi în sezonul acesta FC Vaslui a câştigat la Craiova, oltenii având un complex în faţa acestei formaţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite