Coronavirus naşte situaţii bizare: Honvéd şi-a suspendat antrenorii italieni! Explicaţia clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giuseppe Sannino e, deocamdată, şomer până trece epidemia cu coronavirus
Giuseppe Sannino e, deocamdată, şomer până trece epidemia cu coronavirus

Isteria care a cuprins planeta din cauza unei epidemii, despre care medicii susţin că a făcut mai puţine victime decât gripa, declanşează reacţii tragicomice.

Coronavirus are, deocamdată, mai multe glume şi GIF-uri în mediul online decât victime în lumea reală! Pe măsură ce se răspândeşte frica însă, apar ştiri despre situaţii care mai de care aberante.

Ultima a sosit din Ungaria, unde clubul Honvéd tocmai şi-a suspendat antrenorii, Giuseppe Sannino (62 de ani) şi Alessandro Recenti (37 de ani), pe motiv că aceştia sunt...italieni! 

„Înlocuirea lui Giuseppe Sannino şi a asistentului său Alessandro Recenti e necesară, deoarece e posibil ca aceştia să fi intrat în contact cu oameni din zone afectate de coronavirus. Honvéd vrea să oprească răspândirea acestei epidemii prin această măsură. Drept urmare, conducerea s-a hotărât să numească un interimar pentru a proteja suporterii, jucătorii şi colegii lor de club“, scrie în comunicatul celor de la Honvéd, potrivit Reuters. 

Cel mai probabil, un maghiar, Istvan Pisont, va sta pe bancă pentru meciul de duminică, cu Diósgyőr.

Honvéd ocupă locul 5 din 12 în prima ligă, având 33 de puncte după 22 de meciuri. Lider e Ferencvaros cu 46 de puncte.

400 de oameni au fost afectaţi de coronavirus pe teritoriul Italiei, în timp ce oamenii care au vizitat această ţară s-au îmbolnăvit, ulterior, în Grecia, Spania, Austria, Elveţia, Croaţia, Franţa şi România.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite