Buzărnescu, îndrăgostită până peste cap: Cum s-a pozat pe Instagram FOTO

Buzărnescu, îndrăgostită până peste cap: Cum s-a pozat pe Instagram FOTO

La 33 de ani, „Miki“ trăieşte o spectaculoasă poveste romantică, alături de fotbalistul Marco Dulca. Chiar dacă acesta e cu 11 ani mai tânăr decât iubita sa, acest amănunt nu contează deloc în această relaţie, care decurge excelent.

Mihaela Buzărnescu (121 WTA) a fost la Untold, în luna septembrie, cu Marco Dulca (Chindia Târgovişte), iar acum se pregăteşte să facă Sărbătorile de Iarnă, alături de mijlocaşul care a adunat selecţii în reprezentativele U23, U21 sau U19.
 
Fiul fostului internaţional, Cristi Dulca (49 de ani) - a adunat şase selecţii în naţionala mare, fiind luat şi în lotul pentru Mondialul din 1998 - Marco se înţelege de minune cu „Miki“. Şi tocmai i-a dăruit acesteia un tricou pe care l-a purtat la naţionala de tineret. Mândră, Buzărnescu s-a pozat cu acest „trofeu“, distribuind fotografia pe contul ei de Instagram, după cum se poate vedea mai jos:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările