Bianca Andreescu, mesaj superb pentru fanii ei din România: Ce a declarat puştoaica în presa din Canada

Bianca Andreescu, mesaj superb pentru fanii ei din România: Ce a declarat puştoaica în presa din Canada

Dintre toate jucătoarele din noul val care şi-au scos capul în circuitul feminin, Bianca Andreescu (19 ani) pare a fi cea mai bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iar asta pentru că Andreescu, de origine română, a câştigat două din ultimele patru turnee la care a jucat. Şi ce turnee: Indian Wells şi Rogers Cup pe hard. Între aceste competiţii, „Bibi“ a avansat până în optimi la Miami şi până în turul II la French Open. De fiecare dată însă s-a oprit prin abandon din cauza problemelor medicale.

Când e sănătoasă însă, Andreescu (14 WTA) e de neoprit şi încurajată frenetic, atât de suporterii români, cât şi de cei canadieni. Potrivit Digi Sport, Bianca s-a arătat încântată de faptul că are o galerie atât de mare, care a încurajat-o puternic şi la Rogers Cup.

Ce a spus Bianca Andreescu?

*Românii sunt peste tot! Cu siguranţă, am parte de multă dragoste din partea presei din România, ceea ce e plăcut. E frumos să ai două comunităţi de fani care te susţin, atât din Canada, cât şi din România. Le mulţumesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: