Becali, legătură întărită cu divinitatea: Imagine elocventă la debutul noului antrenor FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB a spus, nu o dată, că Dumnezeu îl va ajuta şi în fotbal. Şi, ca să beneficieze de o susţinere şi mai puternică din partea Celui de Sus, l-a angajat la club pe fostul arbitru, Alexandru Tudor. Care e recunoscut ca fiind un om extrem de religios. Iar acum, ultima numire la club, a mai adus un plus în această zonă.

Pentru că Edward Iordănescu (43 de ani), noul antrenor al roş-albaştrilor, provine dintr-o familie în care religia s-a amestecat mereu cu fotbalul. Imaginile cu Anghel Iordănescu (71 de ani) pupând obsesiv icoanele, la meciurile naţionalei, pe vremea când „Generalul“ era selecţioner, sunt şi acum în memoria microbiştilor.

Luni seară, la debutul lui Edward Iordănescu, ca antrenor principal la FCSB, acesta a fost susţinut din tribune de tatăl său şi de sora sa, Maria (25 de ani). Dacă Anghel Iordănescu a urmărit remiza cu Sepsi (1-1), îngândurat, preocupat, pe toată durata întâlnirii, în schimb, Maria a fost, pur şi simplu, copleşită de emoţii. Şi s-a rugat, aproape în permanenţă, fiind surprinsă de camere, de mai multe ori, în această ipostază.

Iordanescu

Iar rugăciunile Mariei au venit în ajutorul FCSB-ului! Pentru că, după ce a fost condusă cu 1-0 la pauză, vicecampioana a reuşit să egaleze, în partea secundă. Mai mult, la 1-1, Sepsi a ratat două ocazii uriaşe: mai întâi, un penalty apărat de Andrei Vlad, la execuţia lui Mitrea (67), iar apoi, acelaşi portar al FCSB-ului, omul meciului, s-a opus incredibil, la un şut al lui Chunchukov (87).

În ciuda punctului smuls de FCSB, Maria Iordănescu a fost destul de dezamăgită după fluierul de final, fiind consolată de cei din jur. Fiica „Generalului“,  care face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră“ şi prezintă ştirile sportive la Prima TV, urmează să se căsătorească, în curând. Naşul ei de cununie va fi chiar Gigi Becali, decizia fiind luată înainte de venirea lui Edward pe banca FCSB-ului.

VEZI REZUMATUL MECIULUI FCSB - SEPSI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite