Avertisment pentru Simona Halep&co. Cum se prezintă situaţia la Australian Open, după incendiile din ultimul timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Arhivă personală/Facebook
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

Se apropie primul Grand Slam al anului, Australian Open, care se va disputa în condiţii diferit,e date fiind incendiile din ultima vreme.

Un fotbalist german, Alexander Baumjohann, care evoluează pentru Sydney FC a descris cum se resimte efectul incendiilor din Australia. 

„E îngrozitor. Etapa trecută, am jucat pe un stadion unde temperatura atinsese 38 de grade, iar aerul era irespirabil. Ca atunci când am fi fumat 50 de ţigări deodată”, a punctat jucătorul pentru Radio Marca, citat de gsp.ro. 

Peste trei zile, Simona Halep va evolua la turneul WTA din Adelaide, unde nu au fost raportate incendii în apropierea imediată a oraşului, însă sunt consemnate incendii nestinse la câteva zeci de kilometri distanţă. 

În ceea ce priveşte Australian Open, programat între 20 ianuarie şi 2 februarie, organizatorii iau în calcul să mute competiţia indoor: „În cazul improbabil în care atmosfera se umple de fum, acoperişurile vor fi închise pe cele trei arene mari şi meciurile vor continua într-o mediu cu aer curat. Aparatele de pe arenele noastre vor filtra aerul. Sănătatea jucătorilor va fi mereu prioritatea noastră”, a explicat Craig Tiley, directorul turneului, în presa locală, citat tot de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite