Australienii anunţă ce urmează în cazul Djokovici: Când putem afla ultima decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Un caz care a început de miercurea trecută, de când liderul ATP a aterizat la Melbourne, puţin înainte de miezul nopţii, se apropie de final.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) şi-a aflat inclusiv adversarul din turul I de la Australian Open 2022, după cum Adevărul a scris aici, însă, deocamdată, nu ştie dacă va fi, la Melbourne, când va trebui să evolueze în runda inaugurală!

Din cauza acestui fiasco, presa australiană continuă să „mitralieze“ Guvernul condus de prim-ministrul Scott Morrison, după cum „Adevărul“ a scris aici. Care nu e în stare să finalizeze un scandal născut din cauza unor gafe birocratice.

Deşi toată planeta a aşteptat, cu sufletul la gură, în ultimele zile pentru a afla dacă Djokovici va fi expulzat sau nu, decizia n-a venit nici astăzi. Şi nici nu va veni, după cum au aflat jurnaliştii de la Melbourne de la biroul de presă al ministrului Imigrării, Alex Hawke. Acesta va avea ultimul cuvânt în privinţa lui Nole. 

Ziariştii australieni susţin că acest caz s-a lungit atât de mult, deoarece, miercuri, avocaţii lui Djokovici au depus noi documente la Ministerul Imigrării pentru a-şi susţine clientul. Drept urmare, anunţarea verdictului a fost amânată. Pentru vineri, din ce scrie Paul Sakkal, reporter „The Age“.

Potrivit informaţiilor obţinute de Sakkal, Guvernul tinde spre varianta expulzării sârbului, în acest moment. Dacă acest lucru se va întâmpla, avocaţii lui Djokovici vor contesta decizia în instanţă. Din nou! Ei speră că audierile vor avea loc, în weekend, şi un verdict să fie dat, duminică. 

CITEŞTE ŞI:

Guvernul australian, sfâşiat mediatic: „Djokovici? Un iresponsabil! Dar şi noi ne-am comportat jalnic“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite