Şoc la Madrid: Svitolina, eliminată! A avut 5-1 în decisiv, apoi şase mingi de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elina Svitolina
Elina Svitolina

Nici n-a început bine Madrid Mutua Open 2021, că a şi venit prima mare „bombă“: favorita numărul 4, o posibilă adversară pentru Halep în finală, a părăsit competiţia după o partidă incredibilă.

Tenisul feminin e coşmarul pariorilor! Pentru că aici poţi pierde banii pe un meci pe care, la un moment dat, îl aveai bifat pe bilet, convins fiind că nimic nu mai poate schimba desfăşurarea lui. Duelul Svitolina (5 WTA) - Teichmann (40 WTA) din turul I, la Madrid, demonstrează perfect acest lucru.

Svtiolina a zburdat în primul set (6-2) şi, chiar dacă l-a cedat pe al doilea (4-6), tot părea că va ajunge, în turul II. În setul decisiv, ucraineanca a condus cu 5-1! Apoi, a mai luat un singur game! Chiar şi aşa, până să se facă scorul 6-6 în decisiv, Svitolina a irosit şase mingi de meci:

*Patru la 5-2

*Două la 6-5

După o asemenea catastrofă, Elina a „reuşit“ să piardă după tiebreak, deşi inclusiv aici a condus, în două rânduri: 1-0 şi 2-1. A cedat însă cu 5-7 şi a părăsit competiţia în care fusese eliminată şi în 2019, la ultima ediţie organizată, tot în primul tur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite