Turiştii au înlocuit pârtiile cu piscinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timpul liber, braşovenii merg să înoate în bazin
În timpul liber, braşovenii merg să înoate în bazin

Pârtiile pe care nu mai este decât noroi şi temperaturile foarte ridicate i-au făcut pe turişti să se reorienteze rapid.

Aşa că, mii de oameni au ales să-şi petreacă weekendul, fie la piscină, la saună sau în cabinetele de masaj din complexurile de agrement.

Aproape 500 de persoane plătiseră ieri bilete de intrare la complexul „Paradisul Acvatic", în primele două ore de funcţionare. Unii dintre clienţi au ales chiar bazinele aflate în aer liber.

Record la bălăceală

„Aşteptăm ca în acest weekend să trecem de numărul de 3.000 de intrări zilnic, cât am înregistrat pe 2 ianuarie. În lipsa zăpezii, oamenii vin la noi, indiferent dacă sunt din Braşov sau turişti. Am primit în ultimele zile mulţi turişti din Moldova sau din ţări din fostul spaţiu sovietic: vin în grupuri organizate, şi de câte 40 de persoane, pentru că îşi petrec sărbătorile de iarnă pe rit vechi", ne-a declarat directorul complexului „Paradisul Acvatic", Călin ­Gheorghe.

Spaţiile destinate fitnessului, masajului şi saunei au fost şi ele aglomerate, mai ales de cei care se resimt după mesele îmbelşugate de sărbători. Andrei Chirilă este din Chişinău, iar ieri se afla în Braşov împreună cu 30 de prieteni.

„Am coborât cu autocarul şi am venit la piscină, pentru că în Poiană nu este zăpadă. Noi veniserăm pentru schi şi săniuş, dar am ajuns la piscină şi masaj", ne-a spus, amuzat tânărul. 

„Agrementul", plin ca pe vremuri

Şi piscina din cadrul Complexului „Agrement", de sub Tâmpa, era ieri plină. „Vin şi braşoveni şi turişti, inclusiv străini. La Braşov, în ianuarie, puţini se gândeau că nu vor găsi absolut deloc zăpadă", susţine Constantin Popină, administratorul complexului.

PREŢURI

La „Paradisul Acvatic", două ore petrecute în complex costă 25 de lei, trei ore, 35 de lei, iar întreaga zi, 50 de lei. La „Agrement", iubitorii de înot trebuie să scoată din buzunar 12 lei pentru o oră sau 40 de lei, pentru toată ziua.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite