Program social pentru creşterea natalităţii. Gabriela Firea: ”Acordăm acest ajutor pentru 2.500 de cupluri şi persoane singure”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela FireaFOTO: INQUAM FOTO
Gabriela FireaFOTO: INQUAM FOTO

Ministrul Familiei transmite că Guvernul ar urma să aprobe programul social de creştere a natalităţii, urmând ca 2.500 de cupluri sau persoane singure să primească un ajutor financiar de 15.000 de lei pentru decontarea cheltuielilor în vederea obţinerii unei sarcini.

În cadrul programului vor fi ajutate, în acest an, 2.500 de cupluri sau persoane singure, urmând ca în anul 2023 să fie existe 10.000 de beneficiari.

Veşti despre programul social de creştere a natalităţii. În curând, aprobăm în Guvern hotărârea prin care acordăm un sprijin financiar cuplurilor sau persoanele singure pentru a efectua procedurile necesare obţinerii unei sarcini. Anul acesta, acordăm acest ajutor pentru 2.500 de cupluri şi persoane singure, iar din 2023 vom sprijini, anual, 10.000 de cupluri sau persoane singure. Susţinem astfel tinerii care îşi doresc copii, dar nu îi pot avea din cauza infertilităţii” , a anunţat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Programul social de creştere a natalităţii este derulat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse în parteneriat cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. 

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse va derula acest program social în parteneriat cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Îi mulţumesc colegului Marius Constantin Budăi pentru colaborarea în interesul familiilor şi tinerilor din România. La şedinţa de lucru au mai participat secretarul de stat Doina Pârcălabu, secretarul de stat Cristian Vasilcoiu şi specialişti din cele două ministere” , a conchis ministrul. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite