Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti - Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban, la call-centre-ul DSP Bucureşti - Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminică, call-centre-ul DSP Bucureşti pentru a le mulţumi voluntarilor de la Medicină care răspund cetăţenilor care au nevoie de informaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

144 de voluntari vor lucra în două schimburi pentru a răspunde la cele 72 de telefoane care au fost operaţionalizate pentru a creşte gradul de răspuns la solicitările cetăţenilor.
 
 
”Am făcut o vizită pentru a le mulţumi voluntarilor care ne ajută. Aici e asigurat un call-center cu 72 de posturi prin care se comunică cu cetăţenii municipiului Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban, duminică, după o vizită la call-centre-ul DSP de pe arena Naţională.
 
Acesta a precizat că este un call-center suplimentar faţă de cele care există deja.
 
”Creşterea ratei de răspuns a fost obiectivul pe care l-am urmărit în mod constant. Sigur că este foarte greu să răspunzi la mii de apeluri”, a mai declarat Orban, care a precizat că, în timp, obiectivul este de a se putea răspunde la toate apelurile.
 
Premierul a precizat că vorlucra în total 144 de voluntari ca call-centre, în două schimburi.
 
Premierul va face şi o vizită la ambulanţa Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările