Medic român stabilit în Suedia: „Invidiez România că are platforma unde te poţi programa. Noi nu avem această facilitate”

Medic român stabilit în Suedia: „Invidiez România că are platforma unde te poţi programa. Noi nu avem această facilitate”

Dr. Laura Ghimbu spune că România are mai multe facilităţi pentru programare oamenilor pentru imunizarea împotriva CODVID-19 Foto: Facebook/Laura Ghimbu

Laura Ghibu, un medic român stabilit în Suedia, a declarat la Digi 24 că „invidiază România”, pentru că facilitează procesul de vaccinare datorită platformei pe care oamenii se pot programa pentru a fi imunizaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Invidiez România că are platforma unde te poţi înscrie şi programa, noi nu avem această facilitate, aşteptăm cu sufletul la gură să ne vină rândul. Ne rugăm să ne vină rândul cât mai repede. Nu e o campanie antivaccin atât de profundă ca în alte ţări. Oamenii vor să se vaccineze. La noi, dorinţa de vaccinare e 100% printre medici, nu înţeleg cum un medic nu poate înţelege datele ştiinţifice şi informaţiile legate de vaccinare”, a declarat, la Digi24, medicul Laura Ghibu. 

De altfel, Suedia a raportat un număr record de decese din cauza COVID-19, 351, pe 14 ianuarie, numărul total de la începutul pandemiei fiind de 10.000 de victime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările