Maraton de vaccinare la castelul Bran. Când începe şi care sunt condiţiile. „Cui i-e frică de vaccin? Fă-ţi curaj şi hai la Bran!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La castelul Bran va fi organizat un centru de vaccinare anti-COVID
La castelul Bran va fi organizat un centru de vaccinare anti-COVID

Castelul Bran va gazdui un maraton special de vaccinare timp de o lună pe perioada weekend-urilor, anunţă autorităţile. Unde va fi amenajat centrul.

Castelul Bran, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice de la noi, se implică în campania de imunizare. Astfel, în incinta acestuia, în clădirile Vămii medievale va fi amenjata, timp de o lună, în weekend-uri, un maraton de imunizare pentru toţi cei care optează pentru acest lucru.

Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcţionare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00, potrivit rovaccinare.ro

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Braşov, Centrul Rezidenţial Pentru Vârstnici Maria şi Prefectura Judeţului Braşov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” şi acces gratuit la Expoziţia cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include şi vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Bran.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite