„Grupul de creştini” cere anularea concertelor rock şi a festivalului Untold
0Un „grup de creştini” solicită anularea concertelor organizate de Zilele Sucevei, pe motiv că sunt „greţoase” şi o „blasfemie”. Anul trecut, membrii acestei mişcări au încercat, fără succes, să anuleze în instanţă Festivalul de Artă Medievală şi Festivalul Bucovina Rock Castle.
„Grupul de creştini” le cere autorităţilor sucevene să nu mai aloce fonduri pentru organizarea unor „evenimente aşa-zis culturale, unele mai neruşinate decât altele”. Ei ameninţă că vor sesiza din nou Curtea de Conturi a României cu privire Ia „tocătura asta de bani, ca un sac fără fund”, anunţă News Bucovina.
„Cerem în Numele Lui Dumnezeu, a bunului simt, a Moralităţii Publice, a valorilor creştine-biblice şi tradiţionale româneşti, ca în anul 2020 să nu se mai dea nici un cent de la ambele bugete, menţionate mai sus, bani publici, pentru Bucovina Rock Castle şi pentru concertul Bucovina Rockfest, ambele desfăşurate până acum Ia Cetatea de Scaun Suceava în luna august, la interval de două săptămâni. Inadmisibil! Veţi răspunde înaintea judecătorului Suprem-Dumnezeu pentru procesul de demonizare treptată a Municipiului şi Judeţului Suceava. V-am dat pe mâna Lui Dumnezeu prin rugăciune şi post”, se arată în contestaţia faţă de bugetul judeţului Suceava.
„În calitate de creştini, susţinători ai FAMILIEI formată din bărbat, femeie şi copii, iubitori ai valorilor biblice, creştine şi tradiţionale românesti, ne opunem cu fermitate acestor concerte finanţate din bani publici, instigatoare Ia derapaje grave imorale, (cu muzica si versuri care instigă Ia dezordine socială, violenţă fizică, crimă, suicid, consum de substanţe interzise, violenţă împotriva părinţilor), organizate pe locuri unde este istorie naţională pe centimetru pătrat”, motivează „creştinii”.
Contestatarii evenimentelor publice sunt deranjaţi de „oamenii ciudaţi, cu plete foarte mari, tatuaje cu demoni şi cap de morţi, care mişună prin oraş”
„Grupul de creştini” susţine că este inadmisibil ca în timpul concertelor rock din municipiul Suceava, „să mişune” prin tot oraşul „oameni ciudaţi, cu plete foarte mari, tatuaje cu demoni pe ei şi cap de morţi, cu tricouri având sloganuri: anti Dumnezeu, anti creştine, tendinţe suicidale, îndemnuri la crimă”, apreciind că în acele zile se instaurează, în Suceava, cultul morţii, al urii, debandadei şi a tendinţelor suicidale.
Festivalul Untold îi invită pe participanţi într-o lume demonică, se arată într-unul dintre materialele „Grupului de creştini”, în care este prezentată o imagine cu scena principală de la Neversea
Sursa: News Bucovina
Zilele Sucevei sunt „greţoase şi o blasfemie la adresa Sfântului Ioan cel Nou”
„În anul 2020, vom bloca bugetul Primăriei Suceava (urmând toate etapele legale) şi Zilele Sucevei - 21-24 iunie, deoarece şi aici este o tocătură de bani din buzunarul sucevenilor, în bătaie de joc. Este o blasfemie şi bătaie de joc, faţă de Sărbătoarea Religioasă Sfântul loan Cel Nou de Ia Suceava şi a zecilor de mii de pelerini veniţi din toate colţurile ţării. În acelasi timp, au loc în Suceava tre zile de concerte greţoase din toate punctele de vedere, mult zgomot pentru nimic, vin tot felul de caravane cu circuri şi balansoare rotative, pe toate camioanele şi aceste balansoare sunt puse numai postere cu femei dezbracate”, se arată în contestaţie.
Copiii trebuie legaţi la ochi
„Creştinii” susţin că „părinţii care îşi aduc copiii Ia Zilele Sucevei trebuie să îi lege la ochi pentru protecţia lor vizuală, emoţională, sufletească şi psihică, ca să nu vadă atâta obscenitate, nesimţire publică şi pornografie stradală.”
În contestaţie, „grupul de creştini” îi cere în mod public pastorului penticostal loan Bădeliţă, directorul Şcolii Creştine „Filadelfia”, în calitate de creştin, consilier judeţean şi presedinte al Comisiei de Buget Finanţe din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, să folosească toate pârghiile legale şi morale pentru blocarea, în anul 2020, acordării de bani publici pentru concertul Bucovina Rock Castle.
Grupul a fost foarte vocal şi anul trecut
„Grupul de creştini” din Suceava a vizat anul trecut şi alte evenimente, printre care „Simfonii de toamnă”, pe motiv că organizatorul, asociaţia Rotary, ar fi una cu caracter secret, interzisă în România. Ei au cerut să le fie puse la dispoziţie documentele din care să reiasă că responsabilii cu evenimentul „fac parte din Masoneria Globală, Naţională, Judeţeană sau Locală”.
În august 2019, tribunalul Suceava a respins cererea formulată de acest grup în legătură cu suspendarea şi alocarea de fonduri pentru manifestările culturale din judeţ, ce viza în mod special Bucovina Rock Castle şi Festivalul Medieval.