Doi pacienţi din Sibiu, infectaţi cu noul coronavirus, în stare gravă, au fost transferaţi în străinătate, la cererea familiilor

Doi pacienţi din Sibiu, infectaţi cu noul coronavirus, în stare gravă, au fost transferaţi în străinătate, la cererea familiilor

Doi bolnavi de COVID-19 din Sibiu au fost transferaţi în Germania

Doi pacienţi cu coronavirus în stare gravă, internaţi pe ATI la Spitalul Judeţean Sibiu şi la Spitalul Militar din localitate, au fost transferaţi în străinătate, la solicitarea familiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În data de 17 octombrie 2020, la solicitarea familiei, un pacient în vârstă de 67 de ani, de sex masculin, a fost transferat în Germania, respectându-se toate protocoalele de transfer intra-spitalicesc”, a transmis, vineri, Spitalul Judeţean Sibiu, printr-un comunicat de presă.
 
Sursa citată a explicat că pacientul era în stare gravă.
 
”A fost preluat de o echipă medicală şi asistat în timpul transferului cu aparat ECMO”, a mai transmis Spitalul Judeţean Sibiu.
 
Surse medicale au precizat, pentru News.ro, că pacientul era infectat cu noul coronavirus şi era internat în Secţia ATI a unităţii medicale.
 
De asemenea, un alt pacient infectat cu noul coronavirus, dar care era internat în secţia ATI a Spitalului Militar Sibiu, a fost transferat în străinătate, tot la solicitarea familiei.
 
Transferul a avut loc, de pe Aeroprotul Sibiu, în urmă cu două zile.
 
Judeţul Sibiu înegistrează cea mai mare rată de infectare cu noul coronavrus din ţară, 8,9 cazuri la mia de locuitori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările