Violeta Alexandru, către Cîţu: „Vei rămâne în istorie preşedintele PNL care a dus partidul la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul”

Violeta Alexandru, către Cîţu: „Vei rămâne în istorie preşedintele PNL care a dus partidul la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul”

Florin Cîţu, preşedintele PNL. FOTO: Mediafax/ Andreea Alexandru

Violeta Alexandru, fosta preşedintă a filialei PNL Bucureşti, contestă acţiunile lui Florin Cîţu în calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal spunând că formaţiunea a ajuns „la cheremul PSD”. Deputatul admite că alte variante să treacă guvernul Ciucă nu există, acuzându-l pe actualul şef al liberalilor că a distrus opţiunea de a guverna cu USR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Violeta Alexandru a transmis că Florin Cîţu va rămâne în istorie drept preşedintele care, după alegerile în care a spus că PSD este cel mai mare duşman al ţării, a dus partidul „fix la cheremul PSD”, pentru a trece guvernul propus de liberali, în frunte cu Nicolae Ciucă. Aceasta îl numeşte pe Cîţu responsabil pentru ruptura alianţei cu USR.
 
„Ce-o fi aşa greu la bărbaţii cărora le plac funcţiile să îşi asume? (...) Avem în PNL bărbaţi care sunt maeştrii în fuga de răspundere. (...) Nu cred că îşi dau seama că aşa cum se comportă ajung, de fapt, să fie folosiţi, nu respectaţi. Întotdeauna asumarea este mai grea dar mai sănătoasă.
 
Florin, PNL - al cărui preşedinte eşti - a ajuns să ceară susţinerea PSD în parlament. 3 luni, 6 luni, 3 ani – cât o fi, dar aici suntem. Vei rămâne în istorie ca Preşedintele PNL care - după alegerile în care ai spus că PSD este cel mai mare duşman al ţării şi al PNL - a dus sau a girat ca partidul să ajungă fix la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul, după ce ai dat cu bâta în USR. Începusei de la Bucureşti - se vedea pentru cine a dorit să vadă. Spre deosebire de orice alt moment din trecut, acum chiar aveam alternativa alianţei cu USR; aveam opţiune. Ai distrus-o”, a scris Violeta Alexandru, duminică, pe Facebook.
 
De altfel, Violeta Alexandru, prin mesajul său, susţine voalat că Florin Cîţu este un lider „fricos”, preocupat „în exces” de propria imagine.
 
„Ce atitudine de om asumat este aceasta în care te scuzi că nu vrea Ciolacu să te vadă şi, ca atare, tu nu ai nicio legătură cu ceea ce se discută acum la nivel politic? Te faci de râs. Cine te crede? De ce mai eşti preşedinte de partid? Puţin mai mult curaj, domnilor! Oamenii nu urmează «lideri» fricoşi, preocupaţi în exces de propria imagine. Îi preferă pe cei cu ale căror decizii nu sunt întotdeauna de acord dar despre care rămân cu amintirea unor oameni asumaţi”, a mai spus deputatul PNL.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările