VIDEO Barna, fă-te că tastezi! Cum s-a făcut liderul USR că munceşte ca să dea bine online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Într-un mesaj video publicat de liderul USR Dan Barna în care vorbeşte despre situaţia României la o lună de la starea de urgenţă, acesta a fost „prins” de o pagină de glume de pe Facebook cum se preface că lucrează la laptop.

Cum încearcă Barna să o întoarcă ca la Ploieşti după ce s-a umplut de ridicol: „Sunt primul care râde la meme-uri“

„A trecut aproape o lună de când România este în stare de urgenţă. E foarte clar că e nevoie de transparenţă şi trebuie să ştim foarte clar ce se întâmplă în fiecare oraş, în fiecare localitate. E foarte clar că e în continuare nevoie de echipamente şi materiale pentru multe spitale din România şi e foarte clar că e nevoie să ne asumăm această criză noi toţi ca şi comunitate. Acest lucru e valabil şi la noi acasă în Sibiu“, a declarat marţi într-un mesaj video liderul USR Dan Barna. 

Cu toate astea, o pagină de de glume de pe Facebook l-a prins pe liderul USR cum se preface că lucrează tastând la laptop.

Liderul USR a reacţionat mai apoi la glumele pe seama lui,  într-un alt mesaj în care explică că a fost vorba de „un gest reflex de concentrare asupra mesajului“ pe care urma să îl transmită şi a adăugat că apreciază o glumă bună. „Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil în astfel de situaţii“.

   

FOTO Captură Video

Imagine indisponibilă

VIDEO  Facebook / În gura memei

Puţin haz în vremuri de necaz

După ce a fost prins cu mâţa-n sac, glumele despre Dan Barna tastând frenetic nu au întârziat prea mult să apară în mediul online. Iată o selecţie cu cele mai bune de până acum: 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite