Teodorovici, ajuns la Curtea de Conturi după ce n-a mai prins Parlamentul: Postul mi-a fost rezervat, aşa cum este rezervat şi cel de profesor lui Iohannis

Teodorovici, ajuns la Curtea de Conturi după ce n-a mai prins Parlamentul: Postul mi-a fost rezervat, aşa cum este rezervat şi cel de profesor lui Iohannis

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor. FOTO: Mediafax

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, s-a întors la Curtea de Conturi, de unde a plecat după ce a obţinut mai multe funcţii de demnitate publică în ultimii ani. Teodorovici spune că a obţinut prin concurs postul de auditor al Curţii de Conturi în 2010, iar în perioada în care a ocupat alte funcţii în domeniul public, locul i-a fost rezervat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Funcţia de auditor pe care o ocup în prezent am câştigat-o prin concurs public încă din anul 2010 şi conform legii, atât timp cât am deţinut poziţii de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, aşa cum este rezervat şi postul de profesor, preşedintelui Iohannis ... şi altora. Ceva normal, firesc şi legal”, a afirmat Eugen Teodorovici, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.
 
Fostul ministru al Finanţelor a candidat, la alegerile parlamentare de anul trecut, pentru un post de senator,  însă nu a obţinut mandatul. În prezent, Eugen Teodorovici ocupă funcţia de director de audit în cadrul Curţii de Conturi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările