PSD: S-a decis creşterea bugetului pentru medicamente şi materiale sanitare / Accesul nelimitat al spitalelor private la banii programelor naţionale de sănătate, eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii PSD anunţă că Comisia de Sănătate a Senatului a decis creşterea bugetului pentru achiziţia de medicamente şi materiale sanitare destinate protejării împotriva coronavirusului, dar şi că au fost eliminate prevederile privind accesul nelimitat al spitalelor private la banii publici alocaţi Programelor Naţionale de Sănătate şi Sistemului de Urgenţă, iar coplata a fost prorogată până în 2025.

„Astăzi, Comisia de Sănătate a Senatului a decis creşterea bugetului pentru achiziţia de medicamente şi materiale sanitare destinate protejării populaţiei împotriva coronavirusului", anunţă reprezentanţii PSD, pe Facebook.

Ei adaugă că, totodată, au fost eliminate prevederile privind accesul nelimitat al spitalelor private la banii publici alocaţi Programelor Naţionale de Sănătate şi Sistemului de Urgenţă, iar coplata a fost prorogată până în 2025.

„Cât de mult credeţi că îi pasă guvernului de #sănătatea românilor în condiţiile în care nici măcar nu şi-a trimis reprezentantul la dezbateri? Dar #USR, al cărui senator a chiulit?", mai spun reprezentanţii PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite