Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu Donald Trump, la Casa Albă, pe 20 august

Preşedintele Iohannis se întâlneşte cu Donald Trump, la Casa Albă, pe 20 august

FOTO Guliver / Getty Images / Chip Somodevilla (ARHIVA)

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni cu de Donald Trump, la Washington, pe 20 august, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei Albe.

„Preşedintele Donald Trump îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta despre cele mai bune modalităţi de abordare a multor provocări de securitate comune cu care se confruntă Statele Unite şi România, precum şi despre modalităţi de avansare a parteneriatelor comerciale şi energetice corecte şi reciproce. Vizita va avea loc în contextul în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi la 15 ani de când România a devenit membră a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord. Preşedintele (SUA, n.r.) aşteaptă să celebreze aceste aniversări importante cu preşedintele Iohannis“, scrie pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale a Stalelor Unite ale Americii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: