Orban, săgeţi către Iohannis: „El a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor”. Cîţu, considerat un premier mai slab ca Dăncilă

Orban, săgeţi către Iohannis: „El a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor”. Cîţu, considerat un premier mai slab ca Dăncilă

Ludovic Orban nu-i menajează pe Iohannis şi Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Ludovic Orban a declarat că e sceptic privind faptul că preşedintele Klaus Iohannis a susţinut public faptul că-l sprijină pe Florin Cîţu şi consideră că informaţiile apărute în presă ar fi mai degrabă în baza unui document elaborat de echipa Cîţu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La congresul din 2017 nu a participat. Acolo nu a fost o declaraţie de presă a preşedintelui, a fost o întâlnire informală, de acolo nu se dau ştiri, nu de dau citate. E straniu că a apărut aceeaşi informare, care a fost preluată de toată presa. Cineva a vrut să transmită presei această informaţie şi eu nu cred că e cineva din presă. Sunt citate bine alese. Cred că e un document făcut de cineva din echipa lui Cîţu, care a dat presei detalii din întâlnirea informală a preşedintelui. Eu nu pot să cred că preşedintele poate să se pronunţe în favoarea unuia dintre candidaţi. Chiar el a spus că nu intervine în procedurile interne ale partidelor.”, a spus Ludovic Orban la Europa FM.

De altfel, preşedintele PNL a criticat modul cum gestionează guvernarea Florin Cîţu, despre care a afirmat că a ajuns mai slab ca Viorica Dăncilă. „Nici Guvernul Viorica Dăncilă nu a căzut atât de jos”, a subliniat Orban. De asemenea, liderul PNL a punctat faptul că PSD îl preferă pe Cîţu pentru că ar fi un adversar slab, aşadar convenabil pentru social-democraţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările