Nicuşor Dan: O nouă avarie în sistemul de termoficare al Capitalei a condus la oprirea apei calde pentru 250 de blocuri. E rezultatul incapacităţii lui Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan.FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan.FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi al USR-PLUS, o acuză pe Gabriela Firea că, din cauza administrării deficitare a sistemului de termoficare, s-a ajuns într-o situaţie ca cea de miercuri, când peste 250 de imobile au rămas fără apă caldă.

„O nouă avarie în sistemul de termoficare al Capitalei a condus la oprirea apei calde pentru mai bine de 200 - 250 de blocuri, asta însemnând câteva zeci de mii de persoane, condamnate să sufere din cauza lipsei de igienă personală. Acesta este rezultatul lipsei de investiţii, rezultatul incapacităţii primarului Firea, care a promis încă de acum patru ani că va rezolva problemele RADET, problemele de apă caldă şi încălzire ale oraşului, dar nu a făcut nimic pentru asta, preferând să cheltuie banii Bucureştiului pe propria publicitate, în timp ce banii europeni care erau disponibil încă mai aşteaptă să fie cheltuiţi”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook. 

Candidatul PNL şi USR-PLUS susţine că numărul celor care s-au confruntat cu asemenea probleme se apropie de populaţia totală a unui sector.  

„În acest moment, numărul bucureştenilor care s-au confruntat şi se confruntă, doar în această vară, cu lipsa apei calde - o condiţie elementară ca să poţi spune că trăieşti într-o capitală europeană - este atât de mare, încât se apropie, cel mai probabil, de numărul locuitorilor dintr-un sector întreg.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite