Iohannis: Cred că am depăşit perioada de maximă presiune asupra secţiilor de terapie intensivă. Campania de vaccinare nu este în dificultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Klaus Iohannis
FOTO Facebook Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că numărul cazurilor de noi infectări este tot mai mic, ceea ce înseamnă că „am depăşit perioada de maximă presiune asupra secţiilor de terapie intensivă”. Preşedintele afirmă, de asemenea, că nu este în impas campania de vaccinare.

„Observăm că numărul de persoane noi infectate este considerabil mai mic decât săptămâna trecută şi decât acum două săptpmâni. Încet-încet, din fericire, scade şi numărul persoanelor internate la ATI şi, în acest fel, cred că am depăşit perioada de maximă presiune asupra secţiilor de terapie intensivă”, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a prcizat, însă, că „asta în sine nu rezulvă problema şi este nevoie de o atenţie specială pentru aceste secţii” şi este nevoie de o strategie.

De asemenea, preşedintele a menţionat că nu este în impas campania de vaccinare, fiind momentul în care autorităţile se duc tot mai mult către populaţie.

„Soluţia pandemiei este una singură: vaccinarea în masă”, a mai afirmat preşedintele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite