Guvernul a anunţat pe ce legi îşi va asuma răspunderea în Parlament. Ce ordonanţe de urgenţă sunt pregătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament, precum şi pregătirea unor ordonanţe de urgenţă.

Vicepremierul Raluca Turcan a menţionat faptul că Guvernul vrea să îşi asume răspunderea pentru o lege privind transportul elevilor, astfel încât aceştia să beneficieze de acest serviciu public.

De asemenea, vicepremierul a precizat că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea privind plafoanele bugetare. „În privinţa acestui demers de asumare a răspunderilor, cerem PSD să nu obstrucţioneze procedura de asumare a răspunderii. PSD îşi propune să joace ruleta rusească cu destinul românilor”, a punctat Turcan.  

O altă asumare a răspunderii va fi pe proiectul de lege privind modificarea OUG 114. În plus, va fi pregătită o ordonanţă de urgenţă cu privire la desfăşurarea rezidenţiatului în toate spitalele din România. 

Nu în ultimul rând, Turcan vrea o nouă lege a pensiilor şi eliminarea tuturor pensiilor speciale, singurele categorii exceptate fiind militarii şi magistraţii.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite