Grindeanu, despre şefia Camerei Deputaţilor: În momentul în care va fi vot în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO Inquam Photos / George Călin
Sorin Grindeanu FOTO Inquam Photos / George Călin

Vicepreşedintele PSD al Camerei Deputaţilor, Sorin Grindeanu a declarat că partidul său crede că „va trebui ales cât se poate de repede un preşedinte cu drepturi depline”. Liderul spune şi că partidul nu îl va susţine pe vicepreşedintele PNL, Florin Roman, pentru şefia înterimară a Camerei, după vacantarea funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în urma demisiei lui Ludovic Orban.

Referitor la demisia lui Ludovic Orban de la şefia Camerei Deputaţilor, Grindeanu spune „luni vom lua act în plen. Noi credem că va trebui ales cât se poate de repede un preşedinte cu drepturi depline”.

În ceea ce priveşte interimatul pentru şefia Camerei Deputaţilor, Sorin Grindeanu spune că PSD nu va încerca să se impune pentru a conduce, cel puţin pe perioadă limitată Camera Deputaţilor. „Nu avem dorinţe de acest tip de aconduce pe perioade limitate, dar în mod sigur vă pot spune că în momentul în care va fi vot în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, spune Grindeanu. 

Întrebat dacă PSD l-ar vota pe vicepreşedintele PNL al Camerei, Florin Roman, în calitate de preşedinte interimar, Sorin Grindeanu a răspuns negativ. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite