FOTO Dovezi ale prieteniei lui Dragnea cu Vasile Dîncu şi Doru Buşcu. Fost lider PSD: „Era Dragnea şi doi apropiaţi: Geniul şi Prietenul”

FOTO Dovezi ale prieteniei lui Dragnea cu Vasile Dîncu şi Doru Buşcu. Fost lider PSD: „Era Dragnea şi doi apropiaţi: Geniul şi Prietenul”

Liviu Dragnea, pe vremea când Vasile Dâncu îi era prieten, iar Doru buşcu consilier din umbră. FOTO Liviu Alexa / Ziar de Cluj

Liviu Alexa, fost lider al PSD Cluj şi deţinător al unui site de ştiri, a publicat în premieră fotografii în care Liviu Dragnea apare de Doru Buşcu şi Vasile Dîncu.

„Cea mai stridentă ironie în exerciţiul photoshopic al pamfletului vizual îl ţinteşte pe Vasile Dâncu, profesorul, sociologul şi, de sâmbătă, preşedintele legitim al Consiliului Naţional al PSD, culmea, fost prieten cu Doru Buşcu. Să nu consideraţi acest pamflet vizual un act de trădare a prieteniei pentru Vasile Dâncu din partea lui Doru Buşcu. Libertatea editorială, deşi e greu de înţeles de către unii acest lucru, este mai presus decât facturile încasate de la PSD de către Buşcu sau Vasile Dâncu, spun asta pentru că şi pentru mine, care am încasat bani de la PSD, în vremuri în care nu deţineam funcţii politice, libertatea editorială de a-l critica pe Liviu Dragnea sau pe alţi lideri mai mici din PSD a existat”, scrie Liviu Alexa în ziardecluj.ro
 
Liviu Alexa a explicat inclusiv simbolistica tortului cu minioni din faţa celor trei: „Suntem în anul 2015 şi capodopera de desene animate Despicable Me (Minions) a avut un succes năucitor, culmea, mai mult în lumea adulţilor. Minionii, caractere ficţionale, haioase, incapabile să vorbească şi, deci, fără posibilitatea de a fi auzite, comportându-se copilăreşte, seamănă cu noi, pulimea. Minionii sunt poporul român, folosibil şi folosit de diverse partide, manipulabil mai dihai ca o sectă de baptişti ce văd un extraterestru coborând din ceruri. Şi, în film, pe bune, ca şi în viaţă, tot pe bune, minionii ajung să fie recrutaţi şi să lucreze pentru cele mai demne de dispreţ personaje – pentru ticăloşi, hoţi, infamii bandiţi, printre care şi Felonius Gru, poate cel mai demn de dispreţ personaj. Suntem în 2015 şi Liviu Dragnea îşi sărbătoreşte ziua în faţa tortului, zâmbeşte relaxat înconjurat de două personaje, de doi apropiaţi, cu adevărat apropiaţi: Geniul şi Prietenul. Geniul e Doru Buşcu, care îi dă sfaturi lui Liviu, abia ales preşedinte al PSD, şi căruia îi prevede un mare viitor. Prietenul, cu P mare, este Vasile Dâncu, omul căruia Liviu i se confesează ca un frate, aşa cum şi Liviu este fratele pe care Vasile nu l-a avut. În faţa lor, oameni ce, la un moment dat, în doar câteva luni vor începe să conducă şi să fasoneze România, un tort absolut haios cu nişte minioni simpatici supervizaţi de la înălţime de infamul Gru”.
 
Newsweek.ro a dezvăluit tot în 2018 că Doru Buşcu încasa de la PSD, prin intermediul unor firme de consultanţă, cei mai mulţi bani din sumele primite de partid drept subvenţie de la stat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările