Fostul consilier prezidenţial Iulian Fota: AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti

Fostul consilier prezidenţial Iulian Fota: AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor

Fostul consilier prezidenţial pentru securitate naţională din mandatul preşedintelui Traian Băsescu Iulian Fota afirmă într-o postare pe Facebook că Alianţa pentru Unirea Românilor - supriza acestor alegeri, care va intra în Parlament cu un scor mult peste al unor partide deja consacrate - este ”un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti”.

Ştiri pe aceeaşi temă

”AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti. Româneşti !!!! Din ţară şi din străinătate, dar româneşti!”, a scris pe Facebook fostul consilier prezidenţial, fără a face alte precizări.

Surpriza AUR, prima ambiţie politică: autoizolarea în Parlament

Potrivit celor mai recente date de la Biroul Electoral Central, Alianţa pentru Unirea Românilor, condusă de George Simion, are peste 8% din voturi la alegerile parlamentare, atât  la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, în condiţiile în care partide precum PMP şi Pro România nu au intrat în Parlament, având scoruri sub 5%. AUR a obţinut scoruri bune şi în judeţe, în unele surclasând Alianţa USR PLUS, dar şi în diaspora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările